Kahraman Kayserili
1 sayfadaki 1 sayfası
Kahraman Kayserili
Yeni gelen havali komutan kendisini kahraman bir komutan olarak, onu hazirolda dinlemekte olan Askere tanitdiktan sonra
sıra askerle tanışmaya gelmiş..
Komutan 'sağdan birinci asker üç adim öne çık kendini tanıt' demiş.
asker üç adim öne çıkarak.. 'Ahmet Şanlı Bursa emret komutanım' demiş.
Komutan 'Bursa’dan Havlucu keseci tellaklar çıkar asker çıkmaz' demiş başlamış askeri hırpalayıp dövmeye.
İkinci sıradaki asker üç adim öne çıkarak.
'Ali şanlı Merzifon emret komutanım' demiş.
Komutan 'Merzofondan Eşek çobanı çıkar, Asker çıkmaz' demiş başlamış askeri dövmeye..
Üçüncü sıradaki asker,
'Ahmet özer Kahraman Maras emret komutanım' demiş.
Komutan 'Gururla askerin anlından öperek iste demiş büyük Kahraman Asker, adıyla, memleketiyle örnek bir Asker' demiş.
Dördüncü sıradaki dizleri korkudan titreyen Kayseriliye gelmiş. Üç adim öne çıkan Kayserili Asker.. 'Mustafa Erciyes Kahraman Kayseri emret komutanım' demiş..
sıra askerle tanışmaya gelmiş..
Komutan 'sağdan birinci asker üç adim öne çık kendini tanıt' demiş.
asker üç adim öne çıkarak.. 'Ahmet Şanlı Bursa emret komutanım' demiş.
Komutan 'Bursa’dan Havlucu keseci tellaklar çıkar asker çıkmaz' demiş başlamış askeri hırpalayıp dövmeye.
İkinci sıradaki asker üç adim öne çıkarak.
'Ali şanlı Merzifon emret komutanım' demiş.
Komutan 'Merzofondan Eşek çobanı çıkar, Asker çıkmaz' demiş başlamış askeri dövmeye..
Üçüncü sıradaki asker,
'Ahmet özer Kahraman Maras emret komutanım' demiş.
Komutan 'Gururla askerin anlından öperek iste demiş büyük Kahraman Asker, adıyla, memleketiyle örnek bir Asker' demiş.
Dördüncü sıradaki dizleri korkudan titreyen Kayseriliye gelmiş. Üç adim öne çıkan Kayserili Asker.. 'Mustafa Erciyes Kahraman Kayseri emret komutanım' demiş..
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası